SUSŢINĂTORI

Fundaţia Comunitară Sibiu este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii sibiene – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

 

În acelaşi timp, FCS pune la dispoziţia companiilor sibiene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

ITNT este una dintre cele mai de succes initiative antreprenoriale din Romania in domeniul IT. Infiintata in 2003, ITNT este incepand cu 2006, una din cele mai importante companii din Romania, conform “Anuarul de business al Romaniei (2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012) – Cei mai mari jucatori din economie”.

 
Condusa de catre Lucian Todea (Founder & CEO), echipa ITNT este formata din 15+ specialisti in dezvoltare web/mobile/server side/desktop, marketing, sales, suport, editorials, care lucreaza in echipe mici, multi-disciplinare, dar care au un impact mare la nivel global.

VISMA este o companie leader pe piata din Europa in dezvoltarea de programe pentru automatizarea si gestionarea proceselor de afaceri in cadrul intreprinderilor. Visma are o expertiza puternica pe produsele de gestiune ERP, acoperind o gama larga de clienti, de la intreprinderile mici pana la cele foarte mari. De asemenea, portofoliul nostru mai cuprinde produse complementare necesare in mediul de afaceri ca de exemplu POS, CRM, produse bancare, plati on-line, magazine on-line, telefonie mobila. Cele mai multe din aceste produse s-au conceput prin utilizarea platformei de dezvoltare Microsoft.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.